Zadovoljni proizvođači i Kekkila supstrati – savršena kombinacija!

 

Drago nam je spomenuti tri proizvođača iz Istre koji su ove godine počeli koristiti Kekkila supstrate! Njihovi dojmovi su izuzetno pozitivni, a rezultati su odlični.

*Staklenik Valtura* koristi Kekkila OPM 025 supstrat od smeđeg Sphagnum treseta srednje-fine strukture za uzgoj ljetnica, krizantema i ciklama. Ovaj supstrat osigurava optimalnu drenažu i prozračnost, što rezultira zdravim i bujnim biljkama.

*Park Dizajn* iz Pazina koristi Kekkila OPM 025 CL supstrat za ljetnice s dodatkom gline. Formulacija ovog smeđeg Sphagnum supstrata srednje-fine strukture omogućava odličan rast i razvoj, što doprinosi postizanju lijepih i šarenih ljetnica.

*Rasadnik Attya* iz Berama koristi Kekkila TSM3 20/80 Sphagnum supstrat za presadnice. Ovaj supstrat je posebno prilagođen za mlade biljke, sa većim udjelom crnog treseta kako bi omogućio dovoljnu vlažnnost tokom ljetne proizvodnje, potrebne hranjive tvari i strukturu za uspješan rast.

Hvala našim proizvođačima na povjerenju i suradnji! Veselimo se daljnjim uspjesima i kvalitetnim biljkama koje ćemo zajedno stvoriti.

 

Više o Kekkila supstratima, pročitajte na:

https://www.colic.hr/kekkila-supstrati/

Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju.

www.colic.hr / info@colic.hr / 023 662 109

 

#Kekkila #Cvijećarstvo #Hortikultura #Presadnice

Share This
%d blogeri kao ovaj: